comment 0

Livet just nu 


Skriver väldigt sällan om saker jag gör här på bloggen eller på internet överhuvudtaget, delar mest med mig om saker jag är intresserad av och bilder jag tagit. Just nu jobbar jag deltid på systembolaget och tiden jag inte jobbar spenderas mest med familjen. Under tonåren tog jag min familj för givet, “de finns där vad jag än gör” tänkte jag, men nu har jag börjat uppskatta och visa uppskattning mer för min familj. Tror det har en del att göra med att farmor nyligen gick bort. Försöker ta vara på varje stund jag får med mina föräldrar, min bror och övriga släkten, man vet aldrig hur länge man har varandra kvar.

Jobbet på systembolaget är så himla roligt. Ser fram emot att gå till jobbet och alla kollegor är jättetrevliga. Det enda som är lite tråkigt är att mina vänner bor i Luleå och jag jobbar i Piteå så vi kan inte ses så ofta, men man kan ju inte få allt.

Annars lyssnar på Lordes nya album och min nya favoritpodcast: My dad wrote a porno. Det är exakt som det låter, I podcasten läser sonen upp hans pappas erotiska novell tillsammans med sina vänner. Har skrattat ihjäl mig på bussen, på stan och i väntrummet på vårdcentralen. Helt underbart! Film-månaden är också i full gång så det blir en hel del filmtittande också.

Jag har bokat en resa till London i September och är så otroligt taggad. Har inte varit utomlands på länge, ska bli så kul att umgås med Julia, min bästa vän som går dansutbildning där.

Så det är väl en liten livsuppdatering kan man väl säga. Kan inte riktigt förstå att andra är intresserade av att läsa om mitt liv men den här typen av inlägg brukar vara rätt uppskattade. Så, nu vet ni. Ha det bra!

Advertisements
Filed under: Uncategorized

About the Author

Posted by

Skönhetsfantast och dagdrömmare. Älskar att hitta det perfekta röda läppstiftet och att testa nya sminkprodukter. Är minst lika besatt av parfymer och hudvård. Min passion i livet är fotografi, drömmer om att en dag flytta till Berlin och gå fotoskola.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s