comment 0

Review: Dior fix it colour

Processed with VSCO with a6 preset
Jag har testat både den gröna och den blå colour correctorn från Dior den senaste månaden och tänkte nu göra en liten review.

Produkten är väldigt krämig och inte för pigmenterad, detta gör också att den är mer “blendable” att den sitter bättre på huden jämfört med andra colour correctors jag testat. Den blå färgen korrigerar glåmig hy och den grå korrigerar rödflammig hy. Båda gör sitt jobb, men jag märker ingen större skillnad när min foundation väl är på. Den enda gången jag känt att produkten verkligen var nödvändig är när jag får väldigt rödflammig hy, men jag skulle nog ändå vända mig till ett mer prisvärt alternativ för just colour correcting, även om dessa är i stort sett ideala. Med andra ord: Inte värda det höga priset, men väldigt bra ändå.

Advertisements
Filed under: Beauty

About the Author

Posted by

Skönhetsfantast och dagdrömmare. Älskar att hitta det perfekta röda läppstiftet och att testa nya sminkprodukter. Är minst lika besatt av parfymer och hudvård. Min passion i livet är fotografi, drömmer om att en dag flytta till Berlin och gå fotoskola.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s