comment 0

Vecka ett.

Har spenderat min första vecka i lägenheten nu. Jag trivs bra, men har också varit hemma sjuk i veckan. Större delen av dagarna har spenderats sängliggandes och serietittande. Har fastnat för en animeserie som jag måste tipsa om. Samurai Champloo heter den. Har inte varit ett stort anime-fan tidigare bortsett från Ghibli filmerna men nu när jag började se SC är jag helt fast! Älskar hur konstnärlig, humoristisk och stämningsfull anime genren verkar. 

Eftersom jag varit sjuk har jag varit hemma i helgen. Uppskattar redan hur nära naturen det är här “hemma” i Rosvik. Tycker det är synd att Sverige har sån brist på fina och natursköna parker i sina städer. Har förstås också saknat familjen och katten. Har fått se en massa kattvideos på youtube som kompensation för den tid jag förlorar med min katt i lägenheten. Ett hem är inte ett hem utan en katt, som man säger.

Advertisements
Filed under: Uncategorized

About the Author

Posted by

Skönhetsfantast och dagdrömmare. Älskar att hitta det perfekta röda läppstiftet och att testa nya sminkprodukter. Är minst lika besatt av parfymer och hudvård. Min passion i livet är fotografi, drömmer om att en dag flytta till Berlin och gå fotoskola.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s