comment 0

Berlin Day 2

IMG_0762IMG_0750IMG_0756
Andra dagen började med sen frukost bestående av Berlins näst bästa hamburgare på District Mot, en vietnamesisk resturang ett stenkast från hotellet.

IMG_0751IMG_0765
V
arken jag eller Sara är särskilt bra på att hitta eller navigera oss märkte vi under resans gång. Mycket tid spenderades på att fråga främlingar efter vägen och vara helt vilsna. Vi letade efter DDR-museet i säkert två timmar lol

IMG_0784IMG_0801IMG_0789IMG_0781IMG_0788IMG_0791IMG_0793IMG_0794
Till slut hittade vi iallafall dit och jag måste säga att museét överträffade mina förväntningar. Väldigt omfattande och intressant om livet Östtyskland, muren och regimen. Det roligaste var iallafall reklamerna, som ni ser på de två senaste bilderna bland annat.

IMG_0774
Vi strosade runt i Mitte och gick hem till hotellet för att göra oss redo inför kvällen.

IMG_0810
Kvällen inleddes med att åkte vi iväg till Kreuzberg och Markthalle 9 som på torsdagar har en matmarknad med streetfood från alla världens hörn. Den gär pizzan kanske inte ser mycket ut för världen men det var den godaste pizzan jag ätit! Här fanns det riktigt, riktigt bra mat för en billig peng. Vi blev helt chockade över hur billigt det var. Om ni ska hit så kom hit tidigt, ta med er massor av kontanter och var hungriga för här vill man äta ALLT.

IMG_0812
Ä
ppelpaj med vaniljglass och kolasås, SÅ god omg.

IMG_0817IMG_0819
Resten av kvällen virrade vi runt i Kreuzberg på hipster-barer med skynken som dörrar, drack vin, hamnade på en dålig klubb vid Kurfürstendamm och var helt lost som vanligt.

Advertisements
Filed under: Uncategorized

About the Author

Posted by

Skönhetsfantast och dagdrömmare. Älskar att hitta det perfekta röda läppstiftet och att testa nya sminkprodukter. Är minst lika besatt av parfymer och hudvård. Min passion i livet är fotografi, drömmer om att en dag flytta till Berlin och gå fotoskola.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s