comment 0

Suicide Zero

SuicideZero_text_charitystorm
Tidigare i veckan startade jag en insamlig för Suicide Zero – en organisation som aktivt jobbar med suicidprevention i Sverige och världen. Jag som själv lidit av depression under en tid vet hur tungt och hopplöst livet kan vara.  Den enda utvägen ur sin ångest och sina problem man ser är att avsluta sitt liv. Men självmord är ingen lösning på problemen. Självmord får allvarliga konsekvenser för närstående och samhället. Sedan den här tiden igår har 4 personer tagit sina liv i Sverige, och ännu fler har försökt ta sitt liv och haft självmordstankar. Självmord är den vanligaste dödsorsaken bland ungdomar i Sverige idag. Detta måste få ett slut.

Under 2013 tog cirka 1600 svenskar sitt liv. Det är  mer än fem gånger fler än de som dör i trafikolyckor. Staten satsar 3 miljoner kronor till den myndighet, NASP, som ansvarar för att forska kring suicid och ta fram suicidpreventiva program. Samtidigt satsar staten 100-150 miljoner på trafiksäkerhetsforskning.

Här kan ni läsa om vanliga myter kring självmord
Klicka på bilden för att komma till min välgörenhetssida!

sdfsdf
Vill även tacka de som redan gett pengar! Kram på er.

Advertisements
Filed under: Uncategorized

About the Author

Posted by

Skönhetsfantast och dagdrömmare. Älskar att hitta det perfekta röda läppstiftet och att testa nya sminkprodukter. Är minst lika besatt av parfymer och hudvård. Min passion i livet är fotografi, drömmer om att en dag flytta till Berlin och gå fotoskola.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s