comment 0

Chiapudding med Mangokräm

DSC00078

DSC00074

Chiapudding med Mango
Perfekt till en lyxigare vardagsfrukost. Förbered puddingen kvällen före och ställ den i kylskåpet och vips så har du en god chiapudding till frukost!

Pudding:
4½dl mandelmjölk, cocosmjölk eller havremjölk
1½dl chiafrön
1msk psylliumfrön
1msk linfrön
1tsk vaniljpulver
2tsk sirap, helst lönnsirap
½tsk kanel
Kardemumma efter smak, en eller två nypor brukar räcka

Mangokräm:
1 stor mango
1tsk sirap

Till servering: Pumpafrön

Så gör du:
Häll mjölken, chiaföna, vaniljsockret och sirapen i en lufttät behållare och förvara i kylen under natten. När puddingen är klar mixar du mangon och sirapen i en matberedare eller med stavmixer. Varva mangokrämen och chiapuddingen i ett högt glas och dekorera med pumpafrön. Nu har du den perfekta frukosten!

Tog stora delar av receptet härifrån men omvandlade måtten till svenska.

Advertisements
Filed under: Uncategorized

About the Author

Posted by

Skönhetsfantast och dagdrömmare. Älskar att hitta det perfekta röda läppstiftet och att testa nya sminkprodukter. Är minst lika besatt av parfymer och hudvård. Min passion i livet är fotografi, drömmer om att en dag flytta till Berlin och gå fotoskola.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s